Gregory : “For me, the suntrip race is an experience, a journey through time”

In de voetsporen van de ontdekkingsreiziger Marco Polo fiets ik langs de zijderoute, zoek oude forten op uit het Khorezm-rijk en mijmer weg bij een prachtige sterrenhemel. De suntrip-race is voor mij in de eerste plaats een beleving, een reis doorheen de tijd. Het onderweg is mijn doel, niet de aankomst. Een update van mijn reiservaringen volgt eind deze week op mijn website www.solarbiketour.com. Tot binnenkort.

In the footsteps of the explorer Marco Polo, I cycle along the Silk Road, find old forts from the Khorezm empire and I dream away under a beautiful starry sky. For me, the suntrip race is an experience, a journey through time. The road is my goal, not the arrival. An update of my travel experiences will be available on my website www.solarbiketour.com at the end of this week. See you soon.

 

J'aime, je partage! *** Sharing is Caring
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on VK
VK
Email this to someone
email

2 Commentaires for “Gregory : “For me, the suntrip race is an experience, a journey through time””

Gangadema

dit :

Thank you for photos and comments. I admire what you do and the bike you’ve built. Here in France three planets are very bright : mars , saturn and jupiter. Can you follow them where you are?

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *