Herman : like a warrior !

Des nouvelles du belge, qui passe la partie difficile de la Russie, non sans un peu de casse :

Ja gisteren en vandaag platte band enjust op de goeie moment. Ik stop bij een kafé. Zet mijn panelen schuin en de band begint leeg te lopen. Ik kon die reparatie dan toch in de schaduw doen en voorrijden met gewassen handen want die antilekbanden komt nogal wat smurrie uit. Voorts gisteren onderweg zo aangeklampt niet te doen. Het is al zover dat wanneer ik wat volk aan een café zie staan doorrijd want ge zijt anders nooit op je gemak.
Of ze willen me onderweg doen stoppen of ik word constant gefilmt door voor bijrijders en dat valt nog mee want dan zwier ik eens. Maar gisteren in Saratov wou ik gewoon een marktje bezoeken en terwijl mijn batterij opladen en ik ben nog niet gestopt en ze komen als vliegen, de ene al wat interessanter als de andere. Een ervan zag mij ‘s morgens in het. Dorp waar ik geslapen had en was mij 80 km gevolgd en sprak mij daar aan en heeft mij uiteindelijk de stad nog helemaal doorgeleid. Een andere dokter wou mij een groot zwaar boek cadeau doen dat ik beleefd geweigerd heb. Hij argumenteerde: maar het neemt toch niet veel plaats en ik maar het is zwaar en ik moet nog bergen doen.
Nog, bij het uitkomen van Saratov kijk ik even wat ik wil doen en ik ben met moeite gestopt of ze willen me al meenemen naar hun huis voor ik nog maar beslist heb. Allemaal goed bedoeld maar teveel voor mij. Na de stad weer wat op mezelf de barslechte baan opgezocht. Vanavond Russisch-Kazachse grens.

J'aime, je partage! *** Sharing is Caring
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Share on VK
VK
Email this to someone
email

Laisser un commentaire

Votre adresse de messagerie ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *